Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6580
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП: Журналістика (Реклама та зв`язки з громадськістю). з курсу “Інтелектуальна власність”
Автори: Полуяктова, Ольга Володимирівна
Poluiaktova, Olha Volodymyrivna
Ключові слова: основи інтелектуальної власності
методичні рекомендації
самостійна робота
практичне заняття
журналістика
реклама та зв`язки з громадськістю
Дата публікації: 2019
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів 1 курсу вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП: Журналістика (Реклама та зв`язки з громадськістю). / О.В.Полуяктова. – Одеса: «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», 2019. – 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять вказівки щодо підготовки до практичних занять та виконання завдань самостійної роботи курсу відповідно програмі. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розроблень інших вузів, а також матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6580
Розташовується у зібраннях:Кафедра політичних наук i права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prakt intel vlasn.pdf854.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.