Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5885
Title: Методичні рекомендації з підготовки індивідуального завдання з дисципліни «Адміністративне право та процес» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право»]
Authors: Музиченко, Ганна В’ячеславівна
Muzychenko, Hanna Vyacheslavivna
Keywords: індивідуальне завдання
методичні рекомендації
адміністративне право
адміністративний процес
адміністративно-процесуальні документи
адміністративно-процесуальні дії
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Музиченко Г. В. Методичні рекомендації з підготовки індивідуального завдання з дисципліни «Адміністративне право та процес» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право»]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». - 2020. - 38 с.
Abstract: Методичні рекомендації спрямовані на допомогу здобувачам вищої освіти за спеціальністю 081 Право, які в ході опанування дисципліни «Адміністративне право та процес» мають обов'язково підготувати індивідуальне завдання у вигляді письмової роботи за обраною самостійно сферою адміністративно- правового регулювання суспільних відносин. У першій частині методичних рекомендацій містяться поради здобувачам щодо викладення теоретичної частини роботи, зокрема пропонуються таблиці та покликання на чинні нормативно-правові акти. Друга частина видання присвячена рекомендаціям для складання адміністративно-процесуальних документів, а саме протоколу про адміністративне правопорушення та опису основних етапів адміністративного провадження у конкретній правовій ситуації, яка покладена в основу роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5885
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod recom ind robota.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.