Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5751
Назва: Методичні рекомендації до індивідуальної навчально-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП «Право» “Основи економічної теорії”
Автори: Полуяктова, Ольга Владимировна
Poluiaktova, Olha Volodymyrivna
Ключові слова: методичні рекомендації
навчально-дослідна робота
Основи економічної теорії
Право
глобальні проблеми людства
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Полуяктова О. В. Методичні рекомендації для підготовки до індивідуальних навчально-дослідних завдань з дисципліни «Основи економічної теорії» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2020. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять вказівки щодо написання бізнес-плану, його структуру та пояснення, щодо виконання презентації на тему «Глобальні проблеми людства та шляхи їх вирішення» відповідно до програми. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розробок ЗВО, а також інших вузів, матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5751
Розташовується у зібраннях:Кафедра політичних наук i права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oet Pravo.pdf1.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.