Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5746
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП «Політологія» з курсу “Основи економічної теорії”
Authors: Полуяктова, Ольга Володимирівна
Poluiaktova, Olha Volodymyrivna
Keywords: основи економічної теорії
методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота
політологія
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Полуяктова О. В. Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Основи економічної теорії» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 052 «Політологія»]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2020. - 37 с.
Abstract: Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Основи економічної теорії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 052 «Політологія». Методичні рекомендації містять завдання для практичних занять та самостійної підготовки, закріплення й перевірки знань здобувачів в обсязі повної структури курсу «Основи економічної теорії» відповідно до програми. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розробок ЗВО, а також інших вузів, матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5746
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Met Recom Politol.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.