Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3602
Назва: Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Інші назви: Pedagogical conditions for the formation of the readiness for professional activity of the future specialists in the sphere of hotel and restaurant business
Автори: Піцул, Катерина Сергіївна
Pitsul, Kateryna
Ключові слова: педагогічні умови
готовність до професійної діяльності
фахівці з готельної і ресторанної справи
професійна діяльність
pedagogical conditions
readiness for professional activities
specialists in the sphere of hotel and restaurant business
professional activities
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Піцул К. С. Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. пр. — 2016. — № 6. — С. 112-118.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3602
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf555.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.