Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПіцул, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorPitsul, Kateryna-
dc.date.accessioned2019-09-03T13:01:35Z-
dc.date.available2019-09-03T13:01:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПіцул К. С. Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. пр. — 2016. — № 6. — С. 112-118.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3602-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectпедагогічні умовиuk
dc.subjectготовність до професійної діяльностіuk
dc.subjectфахівці з готельної і ресторанної справиuk
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk
dc.subjectpedagogical conditionsuk
dc.subjectreadiness for professional activitiesuk
dc.subjectspecialists in the sphere of hotel and restaurant businessuk
dc.subjectprofessional activitiesuk
dc.titleПедагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справиuk
dc.title.alternativePedagogical conditions for the formation of the readiness for professional activity of the future specialists in the sphere of hotel and restaurant businessuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf555.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.