Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2860
Назва: Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження)
Інші назви: Genetically modified foods - for and against (on materials of sociological research)
Автори: Петінова, Оксана Борисівна
Петинова, Оксана Борисовна
Petinova, Oksana Borysivna
Базік, Ірина
Ключові слова: генетично модифіковані продукти
соціологічне дослідження
екологічна ситуація
гіпотези дослідження
Дата публікації: 2017
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Базік І. Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження) / І. Базік, О. Б. Петінова // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 239-243.
Короткий огляд (реферат): Генетично модифіковані продукти – це тема, що стосується кожного, адже люди споживають їжу кожного дня незалежно від статі, віку та соціального статусу. Останніми роками у пресі та по телебаченню дедалі частіше з'являється інформацію про генетично модифікованої продукції. У світі існують як прибічники цієї категорії продукції, так й затяті противники
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2860
Розташовується у зібраннях:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petinova.pdf142.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.