Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2860
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетінова, Оксана Борисівна-
dc.contributor.authorPetinova, Oksana Borysivna-
dc.contributor.authorБазік, Ірина-
dc.date.accessioned2019-08-05T06:49:51Z-
dc.date.available2019-08-05T06:49:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБазік І. Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження) / І. Базік, О. Б. Петінова // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 239-243.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2860-
dc.description.abstractГенетично модифіковані продукти – це тема, що стосується кожного, адже люди споживають їжу кожного дня незалежно від статі, віку та соціального статусу. Останніми роками у пресі та по телебаченню дедалі частіше з'являється інформацію про генетично модифікованої продукції. У світі існують як прибічники цієї категорії продукції, так й затяті противникиuk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectгенетично модифіковані продуктиuk
dc.subjectсоціологічне дослідженняuk
dc.subjectекологічна ситуаціяuk
dc.subjectгіпотези дослідженняuk
dc.titleГенетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження)uk
dc.title.alternativeGenetically modified foods - for and against (on materials of sociological research)uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petinova.pdf142.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.