Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742
Назва: | Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP |
Інші назви: | Estimation of personal competencies of hotel and restaurant specialist by GAP analysis method |
Автори: | Бабешко, Маргарита Сергіївна |
Ключові слова: | моделі професійної компетентності фахівця готельно-ресторанна справа американський підхід до компетенції європейський підхід до компетенції |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Бабешко М. С. Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP / М. С. Бабешко //Освіта та соціалізація особистості : матеріали V Всеукр. інтернет-конф. (Одеса, Запоріжжя, 12-13 травня 2017 р.). — Одеса ; Запоріжжя, 2017. — С. 84-85. |
Короткий огляд (реферат): | Соціальна компетентність – це володіння спільною (груповою, кооперативною) професійною діяльністю і прийомами професійного спілкування, вміння співпрацювати, брати на себе соціальну відповідальність за результати своєї професійної праці. Особистісна компетентність – це володіння прийомами особистісного самовираження та саморозвитку, засобами протистояння професійним деформаціям особистості |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742 |
Розташовується у зібраннях: | Освіта та соціалізація особистості (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
babeshko.pdf | 139.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.