Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742
Title: Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP
Other Titles: Estimation of personal competencies of hotel and restaurant specialist by GAP analysis method
Authors: Бабешко, Маргарита Сергіївна
Keywords: моделі професійної компетентності фахівця
готельно-ресторанна справа
американський підхід до компетенції
європейський підхід до компетенції
Issue Date: 2017
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Бабешко М. С. Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP / М. С. Бабешко //Освіта та соціалізація особистості : матеріали V Всеукр. інтернет-конф. (Одеса, Запоріжжя, 12-13 травня 2017 р.). — Одеса ; Запоріжжя, 2017. — С. 84-85.
Abstract: Соціальна компетентність – це володіння спільною (груповою, кооперативною) професійною діяльністю і прийомами професійного спілкування, вміння співпрацювати, брати на себе соціальну відповідальність за результати своєї професійної праці. Особистісна компетентність – це володіння прийомами особистісного самовираження та саморозвитку, засобами протистояння професійним деформаціям особистості
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742
Appears in Collections:Освіта та соціалізація особистості (2017)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
babeshko.pdf139.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.