Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742
Title: | Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP |
Other Titles: | Estimation of personal competencies of hotel and restaurant specialist by GAP analysis method |
Authors: | Бабешко, Маргарита Сергіївна |
Keywords: | моделі професійної компетентності фахівця готельно-ресторанна справа американський підхід до компетенції європейський підхід до компетенції |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Citation: | Бабешко М. С. Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP / М. С. Бабешко //Освіта та соціалізація особистості : матеріали V Всеукр. інтернет-конф. (Одеса, Запоріжжя, 12-13 травня 2017 р.). — Одеса ; Запоріжжя, 2017. — С. 84-85. |
Abstract: | Соціальна компетентність – це володіння спільною (груповою, кооперативною) професійною діяльністю і прийомами професійного спілкування, вміння співпрацювати, брати на себе соціальну відповідальність за результати своєї професійної праці. Особистісна компетентність – це володіння прийомами особистісного самовираження та саморозвитку, засобами протистояння професійним деформаціям особистості |
URI: | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742 |
Appears in Collections: | Освіта та соціалізація особистості (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
babeshko.pdf | 139.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.