Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553
Назва: Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності
Автори: Довженко, О. А.
Ключові слова: хімічна компетентність
кулінарна совіта
інноваційні підходи
проєктне навчання
майбутній кухар
конкурентоспроможність фахівця
Дата публікації: 2025
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Довженко О. А. Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності / О. А. Довженко // Адаптивні технології управління навчанням: збірник матеріалів одинадцятої міжнародної конференції (Одеса-Київ, 22–24 жовтня 2025 р.). – Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2025. – С. 76-78.
Короткий огляд (реферат): Формування хімічної компетентності в системі професійної кулінарної освіти потребує інноваційних підходів, серед яких проєктне навчання є одним із найбільш ефективних. Воно дозволяє інтегрувати знання, сприяє розвитку критичного мислення, формує у майбутнього кухаря науковий підхід до професії. Саме такий підхід забезпечує підготовку конкурентоспроможного фахівця, який розуміє хімічну природу кулінарних процесів та відповідально ставиться до своєї діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553
Розташовується у зібраннях:Адаптивні технології управління навчанням ATL (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dovzhenko.pdf712.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.