Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Довженко, О. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-07T12:43:55Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-07T12:43:55Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Довженко О. А. Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності / О. А. Довженко // Адаптивні технології управління навчанням: збірник матеріалів одинадцятої міжнародної конференції (Одеса-Київ, 22–24 жовтня 2025 р.). – Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2025. – С. 76-78. | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553 | - |
| dc.description.abstract | Формування хімічної компетентності в системі професійної кулінарної освіти потребує інноваційних підходів, серед яких проєктне навчання є одним із найбільш ефективних. Воно дозволяє інтегрувати знання, сприяє розвитку критичного мислення, формує у майбутнього кухаря науковий підхід до професії. Саме такий підхід забезпечує підготовку конкурентоспроможного фахівця, який розуміє хімічну природу кулінарних процесів та відповідально ставиться до своєї діяльності. | uk |
| dc.language.iso | other | uk |
| dc.publisher | Букаєв Вадим Вікторович | uk |
| dc.subject | хімічна компетентність | uk |
| dc.subject | кулінарна совіта | uk |
| dc.subject | інноваційні підходи | uk |
| dc.subject | проєктне навчання | uk |
| dc.subject | майбутній кухар | uk |
| dc.subject | конкурентоспроможність фахівця | uk |
| dc.title | Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Appears in Collections: | Адаптивні технології управління навчанням ATL (2025) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dovzhenko.pdf | 712.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.