Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Title: Створення художнього образу у дитячому портреті : метод. рек. з навч. дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОС "бакалавр" 3 року навчання напряму підготовки 6.020205 Образотворче мистецтво* спеціалізації "Візуальне мистецтво"
Authors: Маслова, Тетяна Миколаївна
Maslova, Tetiana Mykolaivna
Keywords: художній образ
дитячий портрет
композиція в мистецтві
образ у дитячому портреті
artistic image
childish portrait
composition in mysticism
image of a child portrait
image of a child portrait
візуальне мислення
visual thinking
portrait
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Створення художнього образу у дитячому портреті : метод. рек. з навч. дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОС "бакалавр" 3 року навчання напряму підготовки 6.020205 Образотворче мистецтво* спеціалізації "Візуальне мистецтво" / Т. М. Маслова; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». –– Одеса : [б. в.], 2018. –– 31 с.
Abstract: Дані методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві» присвячені особливостям виконання завдань змістового модулю «Створення композиції ”Портрет друга“» і стануть у нагоді студентам при роботі над композицією у техніці олійного живопису. Методичні рекомендації адресовано здобувачам вищої освіти третього року навчання за напрямом підготовки 6.020205 Образотворче мистецтво* спеціалізації «Візуальне мистецтво». Вони складаються з 6 розділів : особливості портрета як жанру візуального мистецтва; становлення дитячого портрета як виду портретного жанру; передача емоційного стану в дитячих портретах художників XIX – поч. XX ст; особливості зображення дітей у візуальному мистецтві: пропорції фігури та обличчя; виразні засоби в створенні портретного образу: міміка, жест, поза; етапність роботи для досягнення студентом позитивного результату – створення композиції: картини у техніці олійного живопису, високої художньої якості.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maslova, Tetiana Mykolaivna.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.