Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2098
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) : до змістовного модулю 2 "Створення композиції пейзажу з натюрмортом"
Authors: Малік, Олексій Володимирович
Malik, Oleksij Volodymyrovych
Keywords: композиція в мистецтві
образотворче мистецтво
декоративне мистецтво
композиція пейзажу
натюрморт
composition in art
fine arts
decorative art
landscape composition
still life
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Малік, О. В. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) : до змістовного модулю 2 "Створення композиції пейзажу з натюрмортом" / О. В. Малік; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». –– Одеса : [б. в.], 2018. –– 25 с.
Abstract: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві» призначені для здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) спеціалізації «Візуальне мистецтво» до виконання практичних вправ змістового модуля 2 «Створення композиції пейзажу з натюрмортом», що передбачають опрацювання студентами знань та вмінь роботи над створенням композиції засобами олійного живопису. Головним завданням змістового модулю 2 є створення композиції пейзажу з натюрмортом, побудованої відповідно до загальних правил та законів композиційного мистецтва. Додано практичне завдання з оволодіння рисувальними навичками, а саме лінійно-пластичні начерки пейзажних мотивів, замальовки натюрмортів, окремих предметів, квітів, тощо. Одне з завдань даної роботи спрямоване на розвиток навичок передачі реалістичного образу зображуваних предметів, або створення візуальних ефектів, які спроможні передати якості предметів, що сприймаються візуально.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2098
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malik Oleksij Volodymyrovych.pdf3.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.