Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2088
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво): до змістовного модуля "Створення композиції пейзажу зі стафажем"
Authors: Малік, Олексій Володимирович
Malik, Oleksij Volodymyrovych
Keywords: пейзаж
декоративне мистецтво
образотворче мистецтво
композиція в мистецтві
стафаж
landscape
decorative art
fine arts
composition in art
stauff
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво): до до змістового модулю 1 "Створення композиції пейзажу зі стафажем" / О. В. Малік; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». – Одеса : ПНПУімені К. Д. Ушинського, 2018. – 26 с.
Abstract: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Композиція в образотворчому та декоративному мистецтві» призначені для здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) спеціалізації «Візуальне мистецтво» до виконання практичних вправ змістового модуля 1 «Створення композиції пейзажу зі стафажем». Головне завдання даної частини курсу є створення реалістичної пейзажної композиції, побудованої відповідно загальних правил та законів композиційного мистецтва. Наведені практичні завдання з оволодіння рисувальними навичками, а саме лінійно-пластичні начерки пейзажних мотивів, замальовки постатей та груп людей , тварин тощо.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2088
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malik 1.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.