Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Теорія і практика малюнку" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОС "магістр" за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) 1 року навчання: до змістовного модуля 1 "Композиція портрету з руками"
Authors: Басанець, Лука Валерійович
Bassanets, Luka Valeriyovych
Keywords: методичні рекомендації
теорія малюнку
образ в мистецтві
композиція портрету
створення образу
methodical recommendations
the theory of drawing
the image in art
the composition of the portrait
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Теорія і практика малюнку" для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОС "магістр" за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) 1 року навчання: до змістовного модуля 1 "Композиція портрету з руками" / Л. В. Басанець; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» – Одеса : [б. в.], 2018. – 26 с.
Abstract: Методичні рекомендації складаються з двох розділів : поняття «образ» в образотворчому мистецтві та особливості рисунку як засобу образу. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Теорія та практика малюнку» призначені для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОС «магістр» 1 року навчання і стануть допомогою у виконані завдання «Композиції портрету з руками». У даних методичних рекомендаціях зроблено акцент на понятті «художній образ», як сутнісну мету створення портрету, а також особливості рисунка, як засобу для втілення виразного художнього рішення образу. Рекомендації допомагають студентам у створені рисунка портрету. Розглянуті у рекомендаціях особливості рисунка є природними шляхами в образному пошуку і його втілені. Вони – візуальні форми життя образу в рисунку. Кожна особливість має свою наочну виразність і свою обмеженість, в кожній з них закладено образне начало. Методические рекомендации состоят из двух разделов: понятие «образ» в изобразительном искусстве и особенности рисунка как средства образа.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bassanets, Luka Valeriyovych.pdf274.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.