Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2059
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Теорія і практика малюнку" для самостійної роботи студентів першого року навчання за модулем "Малюнок геометричних тіл і натюрмортів"
Authors: Котова, Ольга Олександрівна
Kotova, Olha Oleksandrivna
Keywords: методичні рекомендації
теорія малюнку
геометричні тіла
натюрморт
малюнок геометричних тіл
methodical recommendations
picture theory
geometric bodies
still life
drawing of geometric bodies
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Котова, О. О. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Теорія і практика малюнку" для самостійної роботи студентів першого року навчання за модулем "Малюнок геометричних тіл і натюрмортів": галузь знань 01 Освіта / Педагогіка : спеціальність 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) / О. О. Котова. – Одеса : [б. в.], 2018. – 47 с.
Abstract: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Теорія та практика малюнку» до самостійної роботи студентів першого року навчання за модулем «Малюнок геометричних тіл і натюрмортів» призначені для студентів до виконання практичних завдань з пластичного рішення геометричних фігур і натюрмортів графічними засобами, що передбачають опрацювання студентами знань та вмінь реалістичного зображення форм у просторі. У процесі малювання геометричних тіл студенти набувають і вдосконалюють навички малювання, які необхідні у творчій діяльності. До теоретичних положень додаються ілюстрації робіт студентів першого року навчання. Методичні рекомендації адресовані студентам художньо-графічного факультету ПНПУ імені К. Д. Ушинського, студентам інших художніх і педагогічних ЗВО, вчителям, методистам.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2059
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kotova.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.