Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20238
Title: Методика викладання фахових дисциплін в профільній школі. Конспект лекцій з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти 1 року навчання за другим (магістерським) рівнем денної форми навчання Спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика)
Authors: Спасскова, Олена Павлівна
Spasskova, Olena Pavlivna
Keywords: методика викладання фахових дисциплін
профільна школа
лекційна форма навчання
семінар
практичні та лабораторні заняття
активізація навчальної діяльності
засоби навчання
мультимедійний супровід навчання
контроль знань студентів
корекція навчальної діяльності
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Спасскова О. П. Методика викладання фахових дисциплін в профільній школі. Конспект лекцій з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти 1 року навчання за другим (магістерським) рівнем денної форми навчання Спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) /О. П. Спасскова. Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 98 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни «Методика викладання фахових дисциплін в профільній школі» – розкрити особливості різних активних методів навчання та проаналізувати можливості їх використання у викладанні – на лекціях, практичних та лабораторних заняттях, а також у процесі організації самостійного вивчення студентами наукової літератури. В результаті вивчення дисципліни слухач має: - знати основні методи навчання та їх концептуальні психологічні засади; - вміти критично оцінювати специфіку кожного методу, виділяти сильні і слабкі сторони; - розуміти структуру та функції навчальної активності та педагогічної діяльності; - володіти методами самоаналізу професійної діяльності, діагностики рівня сформованості навчальної діяльності та особливостей особи учня; - вміти розробляти психологічні засади вдосконалення освітнього та виховного процесів на всіх рівнях педагогічної системи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20238
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики декоративно-прикладного мистецтва та графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Spasskova Olena Pavlivna.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.