Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20013
Title: Foreign Language Practice in Academic Communication (on the material of English and German): textbook (Практика іноземної мови в академічному спілкуванні (на матеріалі англійської та німецької мов): навчальний посібник).
Authors: Попова, Олександра Володимирівна
Popova, Oleksandra Volodymyrivna
Keywords: навчальний посібник
іноземна мова
філологія
академічне спілкування
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Попова О. В. Foreign Language Practice in Academic Communication (on the material of English and German): textbook (Практика іноземної мови в академічному спілкуванні (на матеріалі англійської та німецької мов): навчальний посібник). Одеса: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», 2024. – 130 с.
Abstract: Навчальний посібник «Практика іноземної мови в академічному спілкуванні» розроблений для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Філологія» і вивчають англійську мову як основну іноземну мова та німецьку мову – як другу іноземну мову. Навчальний курс побудований на професійно-орієнтованому матеріалі та охоплює актуальні питання в галузі перекладознавства та іншомовної академічної комунікації (офіційний академічний дискурс у сучасній лінгвістичній парадигмі, ділове та наукове листування, комунікативна семантика в академічному спілкуванні тощо). Вправи для практичних занять відображають тематичний матеріал навчального курсу та спрямовані на розвиток умінь здійснювати письмовий (повний, скорочений, анотований) текстів академічної дискурсивної спрямованості з анлійської й німецької мов українською та навпаки. Набуті студентами знання і навички багатовекторного перекладу можуть забезпечити їм успішність реалізації професійної діяльності. Посібник також може прислужитися викладачам англійської та німецької мов широкого профілю, практикуючим перекладачам та студентам філологічних факультетів ЗВО для проходження виробничої практики.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20013
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Popova.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.