Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19627
Назва: Штучний інтелект у політології:від персоналізованого навчання до аналізу політичних трендів
Автори: Пустовіт, А.М.
Ключові слова: сучасний світ
штучний інтелект
мікротаргетинг
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Пустовіт А.М.Штучний інтелект у політології:від персоналізованого навчання до аналізу політичних трендів /А.М.Пустовіт //Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри: матеріали всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, м. Одеса, 24 травня 2024 року. Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024.- С.54-57.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі технології штучного інтелекту (ШІ) вже демонструють свій величезний потенціал у політології. Наприклад, у виборчих кампаніях ШІ використовуються для аналізу великих обсягів даних з соціальних мереж та здійснення мікротаргетингу, спрямованого на певні аудиторії. Це допомагає політичним кампаніям ефективніше спілкуватися з виборцями та адаптувати свої повідомлення до конкретних інтересів та потреб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19627
Розташовується у зібраннях:Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54-57.pdf448.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.