Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622
Назва: Сучасні політичні співтовариства в контексті колективної ідентичності
Автори: Манасарян, А.Б.
Ключові слова: ідентичність
концепція
політична ідентифікація
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»,
Бібліографічний опис: Манасарян А.В. Сучасні політичні співтовариства в контексті колективної ідентичності / А.В Манасарян//Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри: матеріали всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, м. Одеса, 24 травня 2024 року. Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024.- С.43-46.
Короткий огляд (реферат): Сучасні політичні співтовариства не можна уявити без колективної ідентичності, яка об’єднує індивідів та концепції «колективного політичного», на основі якої формується почуття духовної єдності, причетності до спільноти. Поняття «ідентичність» можна охарактеризувати як раціональне і рефлексивне одночасно. У найбільш загальному сенсі, ідентичність можна розуміти як процес, що відображає уявлення суб’єкта про себе і супроводжується відчуттям власної безперервності, тривалості, єдності свідомості тощо. Таке сприйняття надає можливість діяти суб’єкту послідовно, дотримуючись основних складових зазначеного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622
Розташовується у зібраннях:Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43-46.pdf447.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.