Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19529
Назва: Nomina Nuda Tenemus (Ми володіємо простими іменами): пам’яті Андрія Добролюбського
Автори: Красножон, Андрій Васильйович
Krasnozhon, Andrii Vasylyovych
Ключові слова: Добролюбський
професоф Добролюбський
археолог
життя
історик
Nomina Nuda Tenemus
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Красножон А. Nomina Nuda Tenemus (Ми володіємо простими іменами): пам’яті Андрія Добролюбського / А. Красножон // AO: Nomina nuda tenemus. Меморіальні читання А. О. Добролюбського. Добірка наукових статей / за ред. О. Б. Головко; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, 2024. – Одеса: Бондаренко М. О., 2024. – С. 9-14.
Короткий огляд (реферат): Професор Добролюбський прожив життя не дуже довге за нинішніми мірками, але дуже захоплююче. Він пішов у інший світ 28 вересня 2023 року, хоча здавався вічним, щасливим і таким, кого боронить доля. З тих тридцяти років, що ми були знайомі, десять він присвятив активним ар- хеологічним дослідженням в Одесі, в яких і мені довелося брати участь. За родом занять Андрій Олегович мав справу з результатами забуття. Кому як не археологу знати, що насправді відбувається з людиною після смерті. Можливо, саме через це по-справжньому Добролюбський прагнув лише слави та наукової величі. Перше йому цілком вдалося, друге, гадаю, не дуже. Але до історіографії його ім’я увійшло точно. Хоч би як цьому проти- вилися деякі його закляті друзі по цеху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19529
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krasnozhon.pdf8.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.