Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19498
Назва: AO: Nomina nuda tenemus. Меморіальні читання А. О. Добролюбського
Автори: Університет Ушинського
Ключові слова: А. О. Добролюбський
меморіальні читання
історія
археологія
ранній залізний вік
доби каменю
Середньовіччя
Новий час
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: AO: Nomina nuda tenemus. Меморіальні читання А. О. Добролюбського. Добірка наукових статей / за ред. О. Б. Головко; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, 2024. – Одеса: Бондаренко М. О., 2024. – 208 с.
Короткий огляд (реферат): Професор Добролюбський прожив життя не дуже довге за нинішніми мірками, але дуже захоплююче. Він пішов у інший світ 28 вересня 2023 року, хоча здавався вічним, щасливим і таким, кого боронить доля. З тих тридцяти років, що ми були знайомі, десять він присвятив активним ар хеологічним дослідженням в Одесі, в яких і мені довелося брати участь. За родом занять Андрій Олегович мав справу з результатами забуття. Кому як не археологу знати, що насправді відбувається з людиною після смерті. Можливо, саме через це по-справжньому Добролюбський прагнув лише слави та наукової величі. Перше йому цілком вдалося, друге, гадаю, не дуже. Але до історіографії його ім’я увійшло точно. Хоч би як цьому проти вилися деякі його закляті друзі по цеху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19498
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nomina nuda tenemus.pdf26.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.