Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19437
Title: Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Проєктування інформаційного середовища» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології)
Authors: Яновський, Анатолій Олександрович
Yanovsky, Anatoliy Oleksandrovych
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота
практичні заняття
технології
трудове навчання
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Яновський А.О., Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Проєктування інформаційного середовища» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології): Одеса, Університет Ушинського, 2024. 31 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології). Подано анотацію дисципліни, плани лабораторних робіт, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19437
Appears in Collections:Кафедра прикладної математики та інформатики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.