Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19159
Назва: Інформаційні технології в навчанні
Автори: Чебан, К. М.
Ключові слова: інформаційні технології
дистанційне навчання
навчальні платформи
інтерактивне навчання
ефективний контроль
віртуальні світи
відеоконференції
онлайн-інструменти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Чебан К. М. Інформаційні технології в навчанні / К. М. Чебан // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 17-18.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні інформаційні технології стали необхідною складовою сучасного світу, і вони визначають подальший економічний та суспільний прогрес людства. У зв'язку з цим революційних змін має зазнати і система освіти. Тому можна сказати, що важливість цього питання є особливо актуальною в сучасному освітньому середовищі, оскільки якісне викладання предметів сьогодні було б неможливим без використання комп’ютерних технологій та мережі Інтернет. Найсучасніші інформаційні технології дозволяють здобувачам освіти використовувати нетрадиційні джерела інформації, що позитивно відзначається на ефективності самостійної роботи та відкривають нові можливості творчого потенціалу та засвоєння знать професійного напрямку .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19159
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cheban K. M..pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.