Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19159
Title: Інформаційні технології в навчанні
Authors: Чебан, К. М.
Keywords: інформаційні технології
дистанційне навчання
навчальні платформи
інтерактивне навчання
ефективний контроль
віртуальні світи
відеоконференції
онлайн-інструменти
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Чебан К. М. Інформаційні технології в навчанні / К. М. Чебан // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 17-18.
Abstract: Сьогодні інформаційні технології стали необхідною складовою сучасного світу, і вони визначають подальший економічний та суспільний прогрес людства. У зв'язку з цим революційних змін має зазнати і система освіти. Тому можна сказати, що важливість цього питання є особливо актуальною в сучасному освітньому середовищі, оскільки якісне викладання предметів сьогодні було б неможливим без використання комп’ютерних технологій та мережі Інтернет. Найсучасніші інформаційні технології дозволяють здобувачам освіти використовувати нетрадиційні джерела інформації, що позитивно відзначається на ефективності самостійної роботи та відкривають нові можливості творчого потенціалу та засвоєння знать професійного напрямку .
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19159
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cheban K. M..pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.