Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19151
Назва: Мотивація здобувачів освіти до навчання під час дистанційної освіти в закладах фахової передвищої освіти в умовах війни
Автори: Банарь, Д. В.
Перезва, О. В.
Рубаха, О. М.
Ключові слова: мотивація
дистанційна освіта
фахова передвища освіта
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Банарь Д. В. Мотивація здобувачів освіти до навчання під час дистанційної освіти в закладах фахової передвищої освіти в умовах війни / Д. В. Бонарь // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 9-11.
Короткий огляд (реферат): Питання підвищення мотивації та пізнавальної активності здобувачів освіти визнається дуже актуальною у сучасному світі. Для успішного навчання здобувачам освіти необхідна дієва мотивація. Сучасною наукою вона визначається як процес, який запускає зацікавленість до навчальної діяльності, спонукає відчути внутрішнє бажання та потребу вчитися. ДРОГОВисокий рівень мотивації навчальної діяльності сприяє розвитку таких загальних умінь у майбутніх фахівців, як креативне і нестандартне мислення, вміння робити аналіз й проводити рефлексію своїх дій, зіставляти їх з метою Інформатика, інформаційні системи та технології 10 діяльності, знаходити оптимальні рішення, застосовувати глибокі, стійкі знання у професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19151
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.