Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1906
Назва: Методичні рекомендації до вивчення розділу « Основи топографії» з дисципліни «Креслення» для студ. напряму «Технологічна освіта»
Автори: Мрук, Микола Миколайович

Mruk, Mykolay Mykolayovуch
Ключові слова: методичні рекомендації
основи топографії
креслення
технологічна освіта
масштаби карт
карта
читання карт
methodological recommendations
topography basics
drawings
technological education
map scales
maps
card reader
Дата публікації: 2011
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мрук М. М. Методичні рекомендації до вивчення розділу « Основи топографії» з дисципліни «Креслення» для студ. напряму «Технологічна освіта» / М. М. Мрук; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"; Каф. загальнотехн. дисциплін та технолог. освіти. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2011. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для тих, хто цікавиться питаннями створення плоского зображення земної поверхні та використанням топографічних карт. У методичних рекомендаціях дані загальні уявлення про топографію. Ви знайдете задачі та доступний виклад матеріалу з окремих відділів топографії. Пояснюються такі поняття: рисунок, план, карта. Розглянути масштаби карт, умовні позначення на картах та роз’яснення як читати карту. Наведені уроки, у яких описано як рухатися на місцевості за допомогою карти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1906
Розташовується у зібраннях:Кафедра технологічної і професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.