Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19067
Title: | Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти (для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)») |
Authors: | Синюкова, Олена Миколаївна Sinyukova, Olena Mykolaivna Папач, Ольга Іванівна Papach, Olha Ivanivna |
Keywords: | методичні рекомендації виробнича практика практика з математики математика |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Citation: | Синюкова О.М. Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти (для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)») / укладачі О. М. Синюкова, О. І. Папач, - Одеса, Університет Ушинського, 2024. 86 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти розроблено для здобувачів освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійною програми «Середня освіта (Математика)». У методичних рекомендаціях розкрито особливості даного виду практики, представлено алгоритми всіх видів діяльності студентів у ході її проходження, наведено загальні рекомендації щодо оформлення звітної документації, надано зразки її оформлення. |
URI: | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19067 |
Appears in Collections: | Кафедра вищої математики і статистики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
практика_вища освіта_1.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.