Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19067
Title: Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти (для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)»)
Authors: Синюкова, Олена Миколаївна
Sinyukova, Olena Mykolaivna
Папач, Ольга Іванівна
Papach, Olha Ivanivna
Keywords: методичні рекомендації
виробнича практика
практика з математики
математика
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Синюкова О.М. Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти (для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)») / укладачі О. М. Синюкова, О. І. Папач, - Одеса, Університет Ушинського, 2024. 86 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проходження виробничої (асистентської) практики з математики в закладах вищої освіти розроблено для здобувачів освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) згідно освітньо-професійною програми «Середня освіта (Математика)». У методичних рекомендаціях розкрито особливості даного виду практики, представлено алгоритми всіх видів діяльності студентів у ході її проходження, наведено загальні рекомендації щодо оформлення звітної документації, надано зразки її оформлення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19067
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
практика_вища освіта_1.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.