Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19060
Title: Методичні рекомендації щодо підготовки кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) (ОПП «Трудове навчання та технології)
Authors: Усов, Валентин Валентинович
Usov, Valentyn Valentynovych
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота магістра
захист магістерської роботи
оформлення магістерської роботи
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Усов В. В. Методичні рекомендації щодо підготовки кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) (ОПП «Трудове навчання та технології) / В. В. Усов. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 45 с.
Abstract: Згідно до Закону України про освіту та вищу освіту здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, має володіти здібностями до науково-дослідницької роботи у певній галузі професійної діяльності. Згідно проєкту стандарту вищої освіти МОН України освіти від 20.03.2023 року [3] зі спеціальності 014 «Середня освіта» на другому (магістерському) рівні вищої, підсумкова атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи або публічного захисту кваліфікаційної роботи та комплексного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності. Дані методичні рекомендації (далі за текстом «Методичні рекомендації») призначені для магістрантів кафедри технологічної та професійної освіти та містять у собі методичні вказівки щодо підготовки, написання та захисту кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності «014 Середня освіта. Трудове навчання та технології. Інформатика».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19060
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПІДГОТОВКИ.pdf632.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.