Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18964
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математика» для здобувачів за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта
Authors: Задоріна, Ольга
Haievets, Yana Stanislavivna
Гаєвець, Яна Станіславівна
Keywords: методичні рекомендації з математики
основи теорії множин
елементи математичної логіки
елементи комбінаторики
елементи геометрії
величини
система геометричних понять
поняття величини
довжина відрізка
площа фігури
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Задорні О. М., Гаєвець Я. С. Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математика» для здобувачів за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, Одеса: Університет Ушинського, 2024. - 54 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладені відповідно до освітньо-професійних програм: «Початкова освіта. Практична психологія», «Початкова освіта. Англійська мова», «Початкова освіта. Логопедія» та робочої програми навчальної дисципліни «Математика» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта, спеціальності 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання. Рекомендації розроблені для ознайомлення здобувачів освіти зі структурою та змістом навчальної дисципліни, завданнями для планування, підготовки та проведення практичних занять, а також завданнями для самостійного опрацювання. Матеріали посібника можуть бути використані в освітньому процесі закладів вищої освіти з метою якісного виконання практичних робіт, самостійної та індивідуально-дослідницької роботи з навчальної дисципліни «Математика», що забезпечить професійну підготовку майбутніх учителів початкової школи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18964
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zadorina.docx.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.