Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1893
Назва: Методичні рекомендації до вивчення розділу «Спосіб архітектора» з дисципліни «Основи нарисної геометрії та перспектива» для студентів напряму підготовки «Технологічна освіта»
Автори: Полторак, Андрій Валентинович
Poltorak, Andriy Valentynovych
Ключові слова: технологічна освіта
нарисна геометрія
майбутні вчителі технологій
спосіб архітектора
technological education
descriptive geometry
future technology teachers
architect's way
Дата публікації: 2011
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Полторак А. В. Методичні рекомендації до вивчення розділу «Спосіб архітектора» з дисципліни «Основи нарисної геометрії та перспектива» для студентів напряму підготовки «Технологічна освіта» / А. В. Полторак; ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"; Каф. загальнотехн. дисциплін та технолог. освіти. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2011. – 40 с.
Короткий огляд (реферат): Мета методичних рекомендацій – забезпечення самостійної роботи студентів за напрямом «Технологічна освіта» над матеріалом розділу «Спосіб архітекторів». В ході виконання завдань вирішуються такі питання: перспектива, завдання та місце у підготовці майбутнього вчителя образотворчого мистецтва. Дано екскурс в історію розвитку предмета перспективи. Методичні вказівки представляють різноманітний матеріал для практичних аудиторних та індивідуальних самостійних занять і цим сприяють засвоєнню графічних навичок архітектурного проектування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1893
Розташовується у зібраннях:Кафедра технологічної і професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.