Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18939
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технології соціальної роботи» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 231 Соціальна робота, спеціальності 231 «Соціальна робота»].
Authors: Паскаль, Олена Вікторівна
Paskal, Olena Viktorіvna
Keywords: технології соціальної роботи
методичні рекомендації
критерії оцінювання
самостійна робота студентів
самоперевірка
оцінюванням знань і навичок
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Паскаль О. В. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технології соціальної роботи» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 231 Соціальна робота, спеціальності 231 «Соціальна робота»]. / О. В. Паскаль. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 85 с.
Abstract: Дисципліна «Технології соціальної роботи» є базовою навчальною дисципліною у професійній підготовці фахівців зі спеціальності «Соціальна робота» і передбачає ознайомлення з сучасними методами, інструментами та підходами, що використовуються в професійній практиці соціальних робітників для сприяння та поліпшення якості життя різних груп населення. Ця дисципліна надає студентам знання про соціальні теорії і концепції, методи соцальної роботи, технологічну компетентність та вміння працювати з різними групами соціального ризику. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технології соціальної роботи» спрямовані на надання викладачам і студентам настанов і керівництва щодо ефективного вивчення та засвоєння матеріалу цієї дисципліни, описують загальні цілі та завдання, які мають бути досягнуті під час вивчення дисципліни та процедуру оцінювання студентів, критерії оцінювання, вимоги до здачі робіт та інші деталі, пов’язані з оцінюванням знань і навичок.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18939
Appears in Collections:Кафедра педагогічних технологій початкової освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paskal Olena Viktorіvna.pdf11.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.