Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1889
Title: Методичні рекомендації до розділу «Кінематика» з навчальної дисципліни «Технічна механіка» для студ. спец. «Технологічна освіта»
Authors: Маслич, Н. Я.
Keywords: кінематика
технічна механіка
кінематика тіла
cinema
technology
technology mechanics
kinematics of the body
Issue Date: 2011
Publisher: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Citation: Методичні рекомендації до розділу «Кінематика» з навчальної дисципліни «Технічна механіка» для студ. спец. «Технологічна освіта» / уклад. Н. Я. Масліч; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського; Каф. загальнотехн. дисциплін та технолог. освіти. – Одеса : ПНПУ імені К. Д, Ушинського, 2011. – 96 с.
Abstract: У даній методичній розробці пропонується курс лекцій до розділу «Кінематика». Для перевірки знань умінь та навичок студентів в методичній розробці приведені також контрольні питання, тести та варіанти розрахунково-графічних робіт. Робоча програма курсу побудована на урахуванні наукових досягнень та науково – методичних розробок кафедри загально технічних дисциплін та технологічної освіти. У методичних рекомендаціях наведені таблиці, у яких пропонується розподіл балів оцінювання знань, умінь та навичок студентів за заліковим кредитом «Теоретична механіка».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1889
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.