Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18852
Title: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Сучасні методології та методики логопедії з прак-тикумом» для здобувачів вищої освіти 4 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності: 012 Дошкільна освіта, освіт-ньої (освітньо-професійної) програми: «Дошкільна освіта. Спеціаліза-ція: Логопедія»
Authors: Кавиліна, Ганна Костянтинівна
Kavylina, Ganna Kostyantynivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
логопедія
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Кавиліна Г. К. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Сучасні методології та методики логопедії з прак-тикумом» для здобувачів вищої освіти 4 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності: 012 Дошкільна освіта, освіт-ньої (освітньо-професійної) програми: «Дошкільна освіта. Спеціаліза-ція: Логопедія». Одеса: ДЗ «ПНПУ ім. К.Д. Ушинського», 2024. 44 с.
Abstract: Методичні рекомендації створені для надання методичної допомоги під час організації та виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти 4 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем освітньо-професійної програми. Зміст методичних рекомендацій відповідає навчальному плану спеціальності 012 Дошкільна освіта. Спеціальна освіта та робочої програми з дисципліни «Сучасні методології та методики логопедії з практикумом». Завдання до практичних робіт розроблені з метою формування професійних компетентностей і вдосконалення у здобувачів вищої освіти знань, умінь та навичок з дисципліни «Сучасні методології та методики логопедії з практи-кумом».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18852
Appears in Collections:Кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni rekomendatsii do vykonannia praktychnykh robit z dystsypliny.pdf774.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.