Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18818
Title: Методичні рекомендації для підготовки до Атестаційного іспиту з теорії і практики навчання математики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) денної та заочної форм навчання
Authors: Олефір, Олена Іванівна
Olefir, Olena Ivanivna
Іванова, Світлана Володимирівна
Ivanova, Svitlana Volodymyrivna
Keywords: методичні рекомендації
атестаційний іспит
математика
інформатика
англійська мова
теорія і практика навчання
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Іванова С. В., Олефір О. І. Методичні рекомендації для підготовки до Атестаційного іспиту з теорії і практики навчання математики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) денної та заочної форм навчання. Одеса : Університет Ушинського, 2023. 44 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено відповідно до освітньо-професійних програм «Середня освіта (Математика. Англійська мова)» та «Середня освіта (Математика. Інформатика)» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) денної та заочної форм навчання. Рекомендації створено з метою посилення ефективності підготовки здобувачів освіти до Атестаційного іспиту з теорії і практики навчання математики. В них представлено особливості підготовки з питань щодо математичного аналізу, алгебри і теорії чисел, геометрії та методики навчання шкільного курсу математики.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18818
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.