Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18779
Title: Навчальний посібник «Іноземна (англійська) мова за професійним спрямуванням» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт
Authors: Ірхіна, Юліана Валентинівна
Irkhina, Juliana Valentynivna
Keywords: навчальний посібник
англійська мова
інститут фізичної культури
інклюзивна освіта
іноземна мова
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Ірхіна Ю. В. Навчальний посібник «Іноземна (англійська) мова за професійним спрямуванням» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт. Одеса, 2024. 150 с.
Abstract: Навчальний посібник для студентів 1-4 років навчання навчально-наукового інституту фізичної культури спорту та реабілітації та інших немовних факультетів педагогічних вузів містить оригінальні тексти англійською мовою, які мають спортивну та педагогічну спрямованість, а також передтекстові і післятекстові вправи на закріплення лексико-граматичного матеріалу. Метою даного посібника є формування у студентів комунікативних компетенцій для ефективного спілкування в іншомовному професійному середовищі. Тексти посібника також важливі для розв’язування конкретних задач спеціальної та інклюзивної освіти, що дозволяє підтримувати високий рівень мотивації при їх вивченні та спілкуватися іноземною мовою у професійному середовищі, володіти фаховою термінологією та професійним дискурсом. Матеріал посібника призначений для аудиторної та самостійної роботи для студентів як денної, так і заочної (дистанційної) форми навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18779
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Irkhina.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.