Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18672
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних, семінарських занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Методика навчання математики в закладах передвищої та вищої освіти» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Математика)
Authors: Папач, Ольга Іванівна
Papach, Olha Ivanivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
лабораторні заняття
самостійна робота
передвища освіта
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації до проведення практичних, семінарських занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Методика навчання математики в закладах передвищої та вищої освіти» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Математика) / укладачі В. Г. Моторіна, О. І. Папач. – Одеса, Університет Ушинського, 2024. 61 с.
Abstract: Предметом дисципліни «Методика навчання математики в закладах передвищої та вищої освіти» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Математика) є освітній процес з математичних дисциплін в закладах передвищої та вищої освіти. Мета навчання – формування у магістрантів комплексу уявлень про методичні особливості викладання навчальної дисципліни «Математика» та «Вища математика», ознайомлення з основними категоріями методики навчання математики в закладах передвищої та вищої освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18672
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papach Olha Ivanivna.pdf2.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.