Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18670
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних, лабораторних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Технології навчання природничо-математичних дисциплін в умовах НУШ» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Фізика та астрономія)
Authors: Папач, Ольга Іванівна
Papach, Olha Ivanivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
лабораторні заняття
самостійна робота
природничо-математичні дисципліни
НУШ
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації до проведення практичних, лабораторних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Технології навчання природничо-математичних дисциплін в умовах НУШ» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Фізика та астрономія) / укладач О. І. Папач. – Одеса, Університет Ушинського, 2024. 38 с.
Abstract: Предметом дисципліни «Технології навчання природничо-математичних дисциплін в умовах НУШ» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Фізика та астрономія) є освітній процес з природничо-математичних дисциплін в базовій школі відповідно до концепції НУШ. Мета навчання – сприяння усвідомленню загальних методичних засад концепції НУШ, забезпечення опанування методичних особливостей навчання математики та інтегрованих курсів природничого спрямування відповідно до вимог Державного стандарту базової середньої освіти з використанням сучасних педагогічних й цифрових технологій.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18670
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papach Olha Ivanivna.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.