Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18655
Title: Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту курсових робіт з вибраних розділів вищої математики (курсових робіт за вибором, з алгебри, геометрії, математичного аналізу, диференціальних рівнянь або з теорії ймовірностей і математичної статистики) для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем, денної та заочної форм навчання за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика)
Authors: Синюкова, Олена Миколаївна
Sinyukova, Olena Mykolaivna
Сапрікін, Сергій Михайлович
Saprikin, Sergey
Keywords: вища математика
методичні рекомендації з вищої математики
захист курсових робіт
математичний аналіз
написання курсової роботи
критерії оціювання курсової
захист курсової роботи
курсова робта з вищої математики
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Синюкова О. М. Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту курсових робіт з вибраних розділів вищої математики (курсових робіт за вибором, з алгебри, геометрії, математичного аналізу, диференціальних рівнянь або з теорії ймовірностей і математичної статистики) для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем, денної та заочної форм навчання за спеціальністю 014.04 Середня освіта (Математика) / О. М. Синюкова, С. М. Сапрікін. - Одеса : ПНПУ ім. К. Д. Ушинського, 2024. - 55 с.
Abstract: Представлені матеріали містять методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту курсових робіт з вибраних розділів вищої математики (курсових робіт за вибором, з алгебри, геометрії, математичного аналізу, диференціальних рівнянь або з теорії ймовірностей і математичної статистики) для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем за спеціальністю 014.04 «Середня освіта (Математика)» як денної, так і заочної форм навчання. Рекомендації розроблено на основі діючих нормативних документів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18655
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sinyukova, Saprikin.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.