Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18405
Title: Комунікативний стратегічний супровід соціальної консолідації та згуртованості територіальних громад під час війни
Authors: Хижняк, Л.
Keywords: соціальна консолідація
війна
стратегія розвитку територіальної громади
Issue Date: 2023
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Citation: Хижняк Л. Комунікативний стратегічний супровід соціальної консолідації та згуртованості територіальних громад під час війни / Л. Хижняк // Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики : матеріали міжнарод. наук.-практ. конф. 26 вересня 2023 року. м. Кишинеу – м. Одеса / за ред. О. В. Лісеєнко. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. С. 24-28.
Abstract: В умовах російсько-української війни риторичним виглядає питання «Комунікаційна стратегія громади: тренд чи необхідність?». При цьому дискусійними залишаються питання: Чому стратегія розвитку територіальної громади має концентруватися на соціальній консолідації і згуртованості територіальної спільноти і включати і комунікаційну стратегію? Чому для ефективного функціонування громади важлива доступність інформації для громадян з питань діяльності і стратегії розвитку територіальної громади? Чому комунікація як важливий аспект життя територіальної громади не повинна зводитись лише до процесу інформування громадськості про вже прийнятті рішення чи реалізовані проєкти? Чому сайт територіальної громади має бути активним, із оперативним розміщенням актуальної соціальної інформації? Чим відрізняється комунікаційний план від стратегії розвитку громади та чому громаді потрібні обидва документи? Як комунікативні стратегії можуть сприяти перетворенню територіальної громади із об’єкта управління на суб’єкт, здатний самостійно забезпечувати свою життєздатність і спроможність до розвитку згідно викликам війни?
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18405
Appears in Collections:Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khyzhnyak.pdf2.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.