Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18331
Title: Площина і пряма у просторі в курсі аналітичної геометрії: навчальний посібник з дисципліни «Аналітична геометрія» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика)
Authors: Синюкова, Олена Миколаївна
Sinyukova, Olena Mykolaivna
Чепок, Ольга Олегівна
Chepok, Olga Olegivna
Keywords: методичні рекомендації з геометрії
площина
еквклідовий простір
аналітична геометрія
рівняння площини
декартова система координат
завдання для самококнтролю
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Синюкова О. М., Чепок О. О. Площина і пряма у просторі в курсі аналітичної геометрії: навчальний посібник з дисципліни «Аналітична геометрія» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика). Одеса, Університет Ушинського, 2023, 246 с.
Abstract: Даний навчальний посібник спрямовано на спрощення самостійного опанування здобувачами вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем за спеціальністю 014.04 «Середня освіта (Математика)» теоретичних та практичних аспектів теми «Площина і пряма у тривимірному евклідовому просторі» стандартного курсу аналітичної геометрії, допомогу у виконанні відповідних індивідуальних завдань, завдань курсового проєктування. Представлений у посібнику матеріал може також бути корисним для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 111 Математика, для вчителів математики закладів загальної середньої освіти та учнів старших класів таких закладів, для викладачів математики закладів передвищої освіти та студентів відповідних закладів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18331
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File SizeFormat 
Sinyukova,Chepok.pdf6.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.