Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18299
Назва: Оптимістичність к контексті професійного самоздійснення
Автори: Василенко, Ірина Анатоліївна
Vasylenko, Irina Anatolievna
Шевчук, Л. В.
Ключові слова: самоактуалізація
саморозвиток
професійне самоздійснення
професійна самореалізація
оптимістичність
оптимізм
Дата публікації: 2023
Видавництво: ФОП Бєлий А. Є.
Бібліографічний опис: Василенко І. А. Оптимістичність к контексті професійного самоздійснення / І. А. Василенко, Л. В. Шевчук // Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологія самоздійснення особистості : теорія, досвід, практика» (19–20 травня 2023 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова. Одеса : ФОП Бєлий А. Є., 2023. – С. 14-21.
Короткий огляд (реферат): В статті надано теоретичний аналіз проблеми професійного самоздійснення майбутніх психологів та представлені результати емпіричного дослідження оптимістичності як його чиннику. Наведені результати кореляційного аналізу, а за допомогою методу групування за певною ознакою визначені відмінності у групах майбутніх психологів із високим та низьким рівнем оптимістичності. Емпіричне дослідження підтвердило гіпотезу про те, що існують відмінності у показниках професійного самоздійснення, саморозвитку та самоактуалізації майбутніх психологів в залежності від рівня оптимістичності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18299
Розташовується у зібраннях:Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукр. науково-практ. конф. «Психологія самоздійснення особистості: теорія, досвід, практика» ( 2023 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasylenko.pdf2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.