Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18299
Title: Оптимістичність к контексті професійного самоздійснення
Authors: Василенко, Ірина Анатоліївна
Василенко, Ирина Анатольевна
Vasylenko, Irina Anatolievna
Шевчук, Л. В.
Keywords: самоактуалізація
саморозвиток
професійне самоздійснення
професійна самореалізація
оптимістичність
оптимізм
Issue Date: 2023
Publisher: ФОП Бєлий А. Є.
Citation: Василенко І. А. Оптимістичність к контексті професійного самоздійснення / І. А. Василенко, Л. В. Шевчук // Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологія самоздійснення особистості : теорія, досвід, практика» (19–20 травня 2023 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова. Одеса : ФОП Бєлий А. Є., 2023. – С. 14-21.
Abstract: В статті надано теоретичний аналіз проблеми професійного самоздійснення майбутніх психологів та представлені результати емпіричного дослідження оптимістичності як його чиннику. Наведені результати кореляційного аналізу, а за допомогою методу групування за певною ознакою визначені відмінності у групах майбутніх психологів із високим та низьким рівнем оптимістичності. Емпіричне дослідження підтвердило гіпотезу про те, що існують відмінності у показниках професійного самоздійснення, саморозвитку та самоактуалізації майбутніх психологів в залежності від рівня оптимістичності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18299
Appears in Collections:Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукр. науково-практ. конф. «Психологія самоздійснення особистості: теорія, досвід, практика» ( 2023 р.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylenko.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.