Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18168
Назва: Конкурси як інноваційна форма розвитку професійної компетентності педагога
Автори: Колотюк, Л. П.
Ключові слова: професійна компетентність
педагог
конкурс
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво ТОВ «Лерадрук»
Бібліографічний опис: Колотюк Л. П. Конкурси як інноваційна форма розвитку професійної компетентності педагога / Л. П. Колотюк // Педагогічний альманах. Актуальні проблеми дошкільної освіти : теорія та практика : матеріали III Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (03 листопада 2023 року). Вип. 3. – Одеса : Видавництво ТОВ «Лерадрук», 2023. - С. 133-136.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах, коли на державному рівні визнаються пріоритетними процеси виявлення, підтримки та поширення найбільш цінних змістовних ініціатив педагогів та освітніх закладів, конкурси педагогічної майстерності набувають особливого сенсу як найважливіше джерело модернізації сучасної освіти. Нерозривно пов'язані з інноваційними процесами в освіті та спрямовані на пропаганду педагогічних ідей та досягнень, професійні конкурси сприяють відкритості освітньої системи, її сприйнятливості до запитів громадян та суспільства, підвищення соціального статусу та професіоналізму працівників освіти, становлення громадянського суспільства та сучасного освітнього менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18168
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми дошкільної освіти: теорія та практика (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolotyuk.pdf5.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.