Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17939
Назва: Проблема заїкання у наукових дослідженнях
Автори: Соколова, Ганна Борисівна
Sokolova, Hanna Borysivna
Костенко, Д. А.
Ключові слова: заїкання
корекційна освіта
діти з особливими потребами
ігра у корекційній роботі
мовленнєва підготовка дітей
Дата публікації: 2021
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Соколова Г. Б. Проблема заїкання у наукових дослідженнях / Г. Б. Соколова, Д. А. Костенко // Проблеми реабілітації: зб. наук. праць / редкол. : О.І.Форостян та ін. - Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. - С. 74-78.
Короткий огляд (реферат): Реформування спеціальної освіти передбачає значну перебудову змісту корекційних технологій, що використовуються в роботі з дітьми з особливими потребами. Значна увага в цьому напрямку приділяється мовленнєвій підготовці дітей. У розглянутих методичних дослідженнях тих науковців, які в основу своїх методик включили ігрову діяльність дітей-дошкільників із заїканням, знайшла підтвердження думка Л. Виготського про те, що гра утворює зону найближчого розвитку та забезпечує високий рівень досягнень дітей. Таким чином, значущість та недостатня теоретична та методична розробленість проблеми заїкання й досі залишається актуальною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17939
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sokolova.pdf1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.