Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17910
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)).
Автори: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Ключові слова: методичні рекомендації
самостійна робота студентів
сучасна література Великої Британії та США
англійська мова
Дата публікації: 2023
Видавництво: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Лук’янченко І. О. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2023. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» за спеціальністю 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Навчальне видання містить тематику практичних занять, питання для обговорення та завдання для підготовки до практичних занять, завдання для самостійної роботи до кожної теми, тематику індивідуальних навчально-дослідних завдань, запропоновано питання для складання екзамену, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17910
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lukyanchenko.pdf1.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.