Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17910
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)).
Authors: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота студентів
сучасна література Великої Британії та США
англійська мова
Issue Date: 2023
Publisher: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Citation: Лук’янченко І. О. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2023. 77 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Сучасна література Великої Британії та США та методика її викладання» за спеціальністю 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Навчальне видання містить тематику практичних занять, питання для обговорення та завдання для підготовки до практичних занять, завдання для самостійної роботи до кожної теми, тематику індивідуальних навчально-дослідних завдань, запропоновано питання для складання екзамену, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17910
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lukyanchenko.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.