Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17907
Назва: Learning grammar in context Part 1 Sequence of Tenses Modal Verbs Oblique Moods
Інші назви: Навчальний посібник з дисципліни «Практична граматика (англійська мова)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська))
Автори: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Єременко, Тетяна Євстафіївна
Yeremenko, Tetyana Yevstafiyivna
Ключові слова: навчальний посібник
практична граматика
англійська мова
Дата публікації: 2023
Видавництво: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Yeremenko Т. Ye., Lukyanchenko І. О. Learning Grammar in Context. Part 1. Sequence of Tenses. Modal Verbs. Oblique Moods. Навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Одеса: Університет Ушинського, 2023. 216 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчального посібника є допомогти здобувачам освіти, що опановують англійську мову, систематизувати свої знання граматичної будови англійської мови й прояснити незрозумілі аспекти. Посібник складається з трьох тематичних розділів, до яких включено теми, що, як правило, викликають труднощі при опануванні граматики англійської мови. Усі вправи приведені у порядку зростаючої складності та спрямовані як на тренування та закріплення навичок вживання суто граматичного матеріалу, так і введення його у процес комунікації через цикл пізнавальних дій: сприйняття (через читання та прогнозування) й утворення власного «зустрічного» тексту-дискурсу. Посібник може бути використаний для аудиторної або самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17907
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lukyanchenko.pdf13.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.