Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17907
Title: Learning grammar in context Part 1 Sequence of Tenses Modal Verbs Oblique Moods
Other Titles: Навчальний посібник з дисципліни «Практична граматика (англійська мова)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська))
Authors: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Єременко, Тетяна Євстафіївна
Yeremenko, Tetyana Yevstafiyivna
Keywords: навчальний посібник
практична граматика
англійська мова
Issue Date: 2023
Publisher: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Citation: Yeremenko Т. Ye., Lukyanchenko І. О. Learning Grammar in Context. Part 1. Sequence of Tenses. Modal Verbs. Oblique Moods. Навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Одеса: Університет Ушинського, 2023. 216 с.
Abstract: Метою навчального посібника є допомогти здобувачам освіти, що опановують англійську мову, систематизувати свої знання граматичної будови англійської мови й прояснити незрозумілі аспекти. Посібник складається з трьох тематичних розділів, до яких включено теми, що, як правило, викликають труднощі при опануванні граматики англійської мови. Усі вправи приведені у порядку зростаючої складності та спрямовані як на тренування та закріплення навичок вживання суто граматичного матеріалу, так і введення його у процес комунікації через цикл пізнавальних дій: сприйняття (через читання та прогнозування) й утворення власного «зустрічного» тексту-дискурсу. Посібник може бути використаний для аудиторної або самостійної роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17907
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lukyanchenko.pdf13.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.